Over ons

John Hoezen Tegelwerken

Al 40 jaar lever ik tegelwerk met passie en uiterste precisie. De afgelopen decennia is John Hoezen Tegelwerken enorm veranderd. Wat ooit begon als tegeltjes zetten is uitgegroeid tot een full service bedrijf waar budget tegelwerk tot high-end tegelwerk aan de orde van de dag is. Mijn streven is om telkens weer, iedere nieuwe cliënt en opdrachtgever meer dan zeer tevreden te stellen. Ik begeleid, denk met u mee, adviseer, ontzorg en streef altijd naar een kwalitatief mooi eindresultaat. Daarnaast heb ik een vast team van vakmensen waardoor we totale projecten, zoals een nieuwe badkamer, helemaal kunnen oppakken en uitvoeren. Ik zet die extra stap. Wij zijn te gast bij u als klant en vanuit dat oogpunt werk ik in alles!

Van vader op zoon

Wat begon als ons, bijna 40 jaar geleden, dat waren mijn vader (Cor) en ik. Als jongen van 17 jaar heb ik van hem het vak mogen leren. Later met het ouder worden veranderde met de tijd het werk en de opdrachten. Bijna 25 jaar gingen mijn vader en ik samen op pad. Dagelijks werkten we samen aan de projecten met veel plezier. Hij was mijn leermeester, maatje en vader in één!

Plots stond voor mij in 2016 het leven even stil. Cor werd op 67-jarige leeftijd weggerukt door een hartstilstand. Nooit meer samen op pad.
De passie en liefde voor het vak, maar ook de kennis en ervaring die ik van hem heb meegekregen neem ik nu nog dagelijks mee in mijn werk.

Dat hij nooit vergeten mag worden!

Duurzaamheid & CO2-neutraal

We verwerken alles op het gebied van keramiek (tegels), glasmozaïek en natuursteen op elke denkbare ondergrond. Ook binnen mijn vak zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en CO2-neutraal werken. Dit soort ontwikkelingen zijn belangrijk en hier spelen we dan ook op in.

Zo werken we met de hoogst kwalitatieve materialen voor het verwerken van keramiek en natuursteen. En kiezen we voor samenwerkingen met leveranciers, zoals Mapei, die innovatief zijn op het gebied van duurzaamheid en een compleet CO2-neutraal leveringsprogramma nastreven.

Tegelwerk opties

Tegels zijn zeer divers inzetbaar en u kunt bij ons voor elk soort tegelwerk terecht. Binnen of buiten, op de vloer of de wand, als eyecatcher of subtiele afwerking. Onze opdrachten zijn dan ook altijd uniek en daarom is maatwerk de norm. Nieuwsgierig naar ons werk? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Een kleine opsomming van waar en hoe tegelwerk ingezet kan worden:

Vloeren: het complete vloerprogramma bieden wij aan. Van vloerverwarming installatie tot de tegels plaatsen en het eventueel leveren ervan. Alles onder één noemer! Van keukens tot woonkamers en van kantoorpanden tot restaurants.

Complete badkamers: het oppakken en uitvoeren van complete badkamer projecten komt met regelmaat langs. Ik help u met het vormgeven van uw plannen en vervolgens realiseer ik uw nieuwe badkamer van A tot Z en lever deze douche klaar aan u op. Uiteraard is het ook mogelijk om mij enkel in te huren voor uw tegelwerk.

Unieke projecten: tegelwerk hoeft niet saai te zijn, dat laten de unieke projecten waar ik aan mee heb gewerkt direct zien. Ovale vormen, 3D patronen, handgeslepen vloeilijnen, flagstone vloeren. Bedenk het en ik voer het uit.

Overige tegelwerken: ook in de keuken, het toilet of buiten in de tuin of op het terras plaats ik tegels. Alles naar uw wens en smaak. U bent vrij om zelf de tegels aan te schaffen. Uiteraard kunnen wij ook tegels leveren of vooraf advies geven.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u uw ideeën bespreken? Stuur vrijblijvend een bericht.

13 + 15 =